Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Werken bij Trevianum

Vacature docent Nederlands

Met ingang van 17 mei zijn we tot het eind van het schooljaar op zoek naar een docent Nederlands. Het gaat om 13 lesuren in de onderbouw. U kunt reageren door een brief en actueel cv te sturen aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. Het mailadres is: h.hornesch@trevianum.nl

vacature Systeem en netwerkbeheerder / Medewerker ICT

Wil je meer weten? Voor meer informatie en functieomschrijving, klik hier
Wil je solliciteren?

Stuur uiterlijk 14 mei a.s. jouw CV en motivatiebrief naar Trevianum, gericht aan mevrouw Kathy Dullens (bestuurssecretaresse) via k.dullens@trevianum.nl. Gesprekken vinden plaats in week 21 en week 22.


Trevianum als werkgever

Trevianum Scholengroep is met ruim 260 medewerkers een vrij grote werkgever in de Westelijke Mijnstreek. Het is een onderwijsorganisatie met een geheel eigen gezicht en karakter waar een groot aantal hoog opgeleide professionals (hbo en universitair geschoold) werkzaam is in met name de onderwijzende functies. Zij worden ondersteund door de onderwijsondersteunende diensten.

Open sollicitatie

Met een zekere regelmaat ontstaan er vacatures. Wilt u ons attenderen op uw mogelijkheden, dan kunt u een open sollicitatie richten aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. Het mailadres is h.hornesch@trevianum.nl.